KH Kopi | Ekstrak 7 Herba Hutan Terpilih

KH KOPI | KHKOPI | Minuman Kesihatan 100% Herba Hutan

KH KOPI | KHKOPI | Minuman Kesihatan 100% Herba Hutan

KH KOPI | KHKOPI | Minuman Kesihatan 100% Herba Hutan

KH Kopi diamalkan dengan meminum dua kali sehari dengan sukatan 1 sudu teh KH Kopi dicampurkan ke dalam segelas air suam. Selepas minum KH Kopi, badan anda akan bertindak balas dengan bahan aktif di dalam KH Kopi lalu berpeluh atau lawas kencing kerana semua gula, garam, kolestrol, asid, toksik serta kotoran lain di dalam badan akan dicairkan dan dibuang melalui saluran roma, najis besar dan air kencing. Kekotoran yang dicairkan dan dibuang akan mengembalikan kesihatan manusia walaupun sebelum ini anda mengalami masalah kesihatan. InsyaAllah.

KH KOPI - Minuman Herba Hutan

KH KOPI | KHKOPI | Minuman Kesihatan 100% Herba Hutan

KH Kopi diperakukan dengan NO SIJIL KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA RUJUK (90) KKM 163/S/25JIL102 dihasilkan dengan ekstrak 100% herba tempatan oleh syarikat Bakti Ikhlas Enterprise, 100% Bumiputera Muslim. KH Kopi telahpun menjalani ujian makmal bertaraf antarabangsa yang amat selamat diminum. Tujuh herba yang dimaksudkan beserta khasiatnya ialah:

  1. Bunga Pakma (Rafflesia) – sesuai untuk pemulihan luka dan pengecutan
  2. Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia Jack) – mencairkan darah dan memecahkan kolestrol
  3. Mengkudu (Morinda Citrifolia) – sangat sesuai untuk menstabilkan seluruh tubuh badan
  4. Raja Satong (Hydnophytum Formicarum Jack) – untuk mencuci jantung, paru-paru, organ dan resdong
  5. Halia Padi (Zingiber officinale Rosc. var. rubrum Theilade) – untuk mengaktifkan kulit dan membuang toksid dalam daging dan darah
  6. Misai Kucing (Orthosiphon stamineus) – mencuci usus dan mengawal gula
  7. Ubi Jaga (Smilax myosotiflora) – untuk tenaga, cecair lutut, tulang belakang dan airmani

Kenapa manusia ditimpa kesakitan?

Berpunca daripada gaya hidup dan pemakanan seharian, kotoran di dalam badan tidak dapat dialirkan dengan sempurna oleh air, darah dan udara di dalam badan untuk dibuang. Kotoran ini wajib dibuang melalui lima salur pembuangan semulajadi iaitu najis, air kencing, peluh, kahak dan hingus.

KH KOPI adalah sebaik-baik minuman yang diekstrak daripada rumusan herba terpilih. Kandungan herba ini berupaya untuk membakar dan membuang kotoran dalam badan (burning), mengalir dan membuang kotoran (cleansing) dan memulihkan kesihatan badan (recovering).

Apa kata pengguna KH KOPI?

Testimoni KH Kopi – Kencing Manis
Testimoni KH KOPI 7
Testimoni KH KOPI 6
Testimoni KH KOPI 5
Testimoni KH KOPI 4

Jangan berlengah lagi! Dengan harga paling rendah di pasaran, anda boleh kembalikan kesihatan anda seperti sediakala. Anda tidak lagi perlu bergantung kepada ubatan doktor yang cuma mengandungi dadah yang merosakkan badan.

Hubungi Hotline 017-3962986 untuk Tempahan!

P/s – Jika anda ingin membeli secara offline, sila rujuk senarai pengedar berhampiran kawasan anda. Sebarang masalah berkaitan pembelian atau pra-pembelian, sila hubungi stokis dan pengedar KH KOPI di talian 017-3962986 (Syafiq).

Shop by Category

New In

On Sale

Best Sellers