Rahsia Kurus Badan Dengan Jus Lemonex

APA ITU LEMONEX?

LEMONEX ialah produk kurus yang menggunakan ekstrak grapefruit (limau gedang) yang pertama di Malaysia. Kebaikan limau gedang untuk kuruskan badan, cuci usus, dan melancarkan darah. Vitamin C dalam LEMONEX sangat baik untuk memelihara dan melindungi kulit.

4 Bahan utama yang terkandung dalam Lemonex

 1. GRAPEFRUITS (Buah limau Gedang)
  Grapefruits atau buah limau gedang ini sangat dalam menyingkirkan berat badan yang tidak diperlukan oleh badan. Komponen dalam grapefruits ini membantu untuk mengaktifkan enzim AMPK yang menggalakkan pembakaran lemak dengan meningkatkan kadar metabolisme badan.
 2. LEMON
  Lemon membantu membakar kalori dalam badan melalui peningkatan metabolisme badan. Ia meningkatkan kadar percernaan karbohidrat dalam badan dan seimbangkan kadar gula dalam darah. Dengan itu,ia mencegah insulin dihasilkan dan mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.
 3. CITRIC ACID
  Citric acid/Vitamin C adalah antioksida yang meningkatkan kadar metabolisma dan membakar lemak tahap maksimum. Menurut hasil kajian,semakin tinggi Vitamin C dalam badan,semakin besar peluang untuk membakar lemak ketika bersenam.
 4. NANO SUGAR
  Nano sugar adalah partikel halus sucralose.Ia pengganti terbaik untuk gula biasa. Nano sugar mengadungi nilai kalori dan karbohidrat yang rendah. Jadi ia mengurangkan jumlah gula yang bakal ditukarkan kepada lemak dalam badan.

Hubungi 0172648464 (Cik Izzah) untuk pertanyaan lanjut tentang Lemonex!

Artikel berkaitan KH Kopi