Harga & Cara Beli KH Kopi

Beli KH Kopi

Beli KH Kopi anda dengan lebih mudah, cepat dan selamat! Sila hubungi 017-3962986 (Syafiq) melalui telefon, SMS atau Whatsapp untuk harga diskaun! Harga KH KOPI yang disenaraikan adalah seperti yang disarankan oleh pihak syarikat. Sekiranya anda membeli dengan harga yang lebih rendah, berkemungkinan anda membeli dengan harga promosi atau diskaun.

Sila semak senarai pengedar KH KOPI berhampiran anda sebelum membuat pembelian secara online. Kami akan pastikan senarai pengedar akan ditambah dari semasa ke semasa untuk kemudahan anda.

Harga KH KOPI Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak

KH Kopi Asli

Berat: 200g (Botol)
6g x 30 sachet (Kotak)
Semenanjung: RM 30.90
Sabah dan Sarawak: RM 39.90

KH Kopi Coklat (Kotak)

Berat: 20g x 15 sachet
Semenanjung: RM 35.90
Sabah dan Sarawak: RM 40.90

KH Kopi Coklat (Papan)

Berat: 20g x 20 sachet
Semenanjung: RM 40.90
Sabah dan Sarawak: RM 45.90

* Produk KH KOPI juga boleh diperolehi melalui pengedar-pengedar berhampiran anda. Sila klik Hubungi Kami untuk mendapatkan senarai pengedar.

* Jadilah antara pengguna yang berpuas hati dengan khasiat KH KOPI. Dengan harga yang mampu dibeli oleh semua golongan, anda tidak lagi perlu bergantung kepada ubatan hospital yang mahal lagi merbahaya. Dihasilkan dengan teknologi terkini, proses pembuatan KH KOPI dipantau bagi memastikan kualiti dan khasiat herba hutan dipelihara.